ponedjeljak, 4. travnja 2016.

Najbolji prirodni lekovi za bolju mušku potenciju !





Djumbir kao prirodni lek za potenciju

Neka istraživanja su pokazala da je dve trećine muškaraca posle uzimanja djumbira, reklo da su im erekcije jače.
Djumbir u kombinaciji sa medom se uspešno koristi i za jaču i za dužu erekciju. Med podstiče cirkulaciju krvi i pruža energiju a djumbir veoma brzo može da upumpa  krv u polne organe.

Lubenica kao lek za slabu erekciju

Stručnjaci savetuju da jedete lubenicu kad im je sezona jer lubenica sadrži aminokiselinu citrulin – supstancu koja širi krvne žile. Ovo širenje uslovljava niži krvni pritisak, bolju cirkulaciju i samim tim jaču erekciju.

Susam i med

Med je bogat asparaginskom kiselinom, a susam je izvor kalijuma i magnezijuma što udruženim dejstvom dovodi do jače polne aktivnosti.
Stavite u posudu šoljicu mlevenog semena susama, a onda postepeno dodajte med dok mešate. U ovu poslasticu možete da dodate i malo vanile.  Od smese napravite manje kuglice, i čuvajte ih u frižideru.
Naravno ,ako nemate vremena za majstorije u kuhinji, može vam pomoći  komad čokolade, starog dobrog afrodizijaka.

Šafran

Šafran je začin koji se dobija od cveta ove biljke i dosta se koristi u italijanskoj, španskoj i indijskoj kuhinji. Osim što pomaže muškarcima, jedna legenda kaže da je šafran kao afrodizijak koristila i sama Kleopatra.
Ostale lekovite biljke koje jačaju seksualnu želju i potenciju:
Ginko , cimet, crni i beli biber, karii, muskatni oraščić, vanila…
Od domaćih lekovitih biljaka probajte sa nekom od sledećih:
Žalfija, timijan, kantarion, bosiljak, komorač, matičnjak, divlji luk sremuš, nana, verem trava, verbena, ruzmarin, dragoljub…

Čajna mešavina lekovitih bilja za za potenciju

Jednake količine bosiljka, čubra i koprive  izmešajte, i jednu veliku kašiku i sipajte u sud i prelijte sa tri decilitra ključale vode. Pustite da odstoji 15 minuta, procedite i pijte sa medom pre obroka tri puta na dan. Ovaj čaj  možete da pijete i duže vreme sve dok ne osetite poboljšanje. Takodje, ova mešavina je preporučljiva i muškarcima i svima onima koji pate od problema sa bešikom, sa prostatom i urinarnim traktom.

Izvor:kucnilekar.com

Nema komentara:

Objavi komentar